به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایلنا، بازگشت کارگران به سر کار، یکی از عمده نگرانیهای فعالان بوده است؛ آیا خطوط تولید در کارگاههای بزرگ و صنعتی، خطرناک نیستند؟ در روزهای گذشته، جنجالی بر سر ابتلای کارگران پتروشیمی ارومیه به کرونا برپا شد.
ابتدا، دوم اردیبهشت ماه، نماینده مردم ارومیه در مجلس گفت: ۳۷ نفر از کارگران پتروشیمی ارومیه به کرونا مبتلا شدهاند.
نادر قاضیپور تصریح کرد: متاسفانه پتروشیمی ارومیه بدون رعایت اصول بهداشتی، کارگران را در ایام تعطیلی واحدها، دعوت به کار کرد و نتیجه این شد که ۳۷ نفر از کارگران مجتمع پتروشیمی ارومیه به کرونا مبتلا شدند.
وی بیان کرد: امید است که مسئولان استانی اعم از استاندار آذربایجانغربی، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه ارومیه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شبکه بهداشت و درمان، جان کارگران را عزیز دانسته و اجازه فعالیت کارگران بدون اصول بهداشتی، برای رسیدن عدهای به منافع شخصی خویش را ندهند.
این اظهارات موجب واکنشهایی شد؛ کارگران پتروشیمی ارومیه، در پاسخ به خبرنگار ایلنا در این رابطه گفتند: ما از روزهای اول مجبور به کار بودیم و تعدادی از همکاران ما آلوده شدهاند؛ اما از تعداد دقیق خبر نداریم.
این در حالیست که مدیرعامل مجتمع، از آمار اظهار بیاطلاعی کرد و از بازگشت به کار کارگران دفاع نمود. وی گفت: اینکه ادعا میشود ۳۷ نفر از کارگران پتروشیمی ارومیه مبتلا به کرونا شدهاند، بنده به عنوان مدیرعامل این مجتمع از چنین آماری اطلاع ندارم.
دلجوان بیان کرد: مجتمع پتروشیمی ارومیه از سال ۷۴ مشغول فعالیت بوده و باید به صورت پیوسته و شبانهروزی فعالیت کند چون توقف روند فعالیت آن، سبب میشود که راهاندازی مجدد آن یک هفته تا ۱۰ روز به تاخیر افتد.
اما در نهایت، روز گذشته، تایید اداره کار استان آذربایجان غربی، به همه ابهامات پایان داد. مدیرکل تعاون و رفاه اجتماعی استان آذربایجانغربی با ارسال نامهای به استاندار، تایید کرد که نه ۳۷ کارگر بلکه ۳۸ کارگر پتروشیمی ارومیه به کرونا مبتلا شدهاند.
در این نامه آمده است که ۲۰۹ نفر در مجتمع مذکور مشغول به کار بوده و در آخرین تست کووید – ۱۹ که از ۶۰ نفر انجام گرفته است، ۳۸ مورد مثبت بوده است.
در این نامه تاکید شده که سایر کارگران نیز به خاطر نگرانی، برای تست دادن تمایل دارند اما به دلیل کمبود کیت تست، تاکنون آزمایش صحت آنها امکانپذیر نشده است. کاملاً ضعف مدیریت و نبود سیستم منسجم و واحد در مجتمع دیده میشود.
انتهای پیام/
نظر شما